Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace

Următoarea ediție a cursului: 4, 5 aprilie | București

Curs – Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace

Cursul are în vedere restructurarea timpului personal printr-un proces structurat, ghidat.

230 LEI

Cartea 7 habits for highly effective people a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare cu toate derivatele ei, a pus bazele unui sistem de predare eficientă. Eficiența, așa cum este înțeleasă în acest curs se referă la eficiența relațiilor personale și eficiența realizării obiectivelor într-un sens mai larg.

Cursul este potrivit deopotrivă pentru începători și avansați, pentru cei care au reflectat la obiectivele personale și profesionale de-alungul vieții și pentru cei care poate au reflectat mai puțin.

TARGET GROUP

Programul de training propus se adresează tuturor oamenilor ce doresc să-și sporească eficiența printr-o metodă inovatoare.

Cursul își propune să parcurgă cele 7 etape ale dobândirii unei eficiențe superioare, așa cum sunt ele descrise în carte.

AGENDA CURS

Pasul 1. Fii proactiv – proactivitatea este explicată în detaliu ca metodă de abordare generală a priorităților și ca modalitate de abordare a proiectelor atât din zona personală, cât și din zona profesională.

Pasul 2. Pornește cu finalul în minte și se ocupă de țintirea foarte clară și definirea foarte precisă a unor obiective de viață în cele 4 zone de acțiune ale unui om: personală, socială, profesională și spirituală. Fiecare dintre aceste 4 zone are obiective foarte precise și măsurabile, definite în funcție de dorințele și țintele fiecărei persoane. Alcătuirea și scrierea riguroasă a unei constituții personale reprezintă unul dintre cei mai importanți pași spre eficiență.

Pasul 3. Implementare sau dă prioritate priorităților. Participanții vor avea o ustensilă unică de impărțire a timpului în mod eficient – un adevărat calendar pentru succes, săptămână de săptămână. Vom analiza unde sunt cu adevărat activitățile aducătoare de satisfacții și de succes. Vom analiza de asemenea care sunt vampirii de timp, activitățile care ne consumă resursele de timp, emoționale și  pe care trebuie să le ținem la distanță de programul nostru zilnic

Pasul 4. Gandește câștig – câștig.  Capacitatea de a gândi lateral, soluții care ar putea fi benefice pentru ambele parți se va dezvolta în cadrul acestui modul. O capacitate activă de a găsi soluții, de a crea oportunități atunci când alții văd limitări.

Pasul 5. Încearcă să înțelegi prima dată, nu să fi înțeles. Capacitatea de înțelegere empatică este o capaciatate specială care merită înțeleasă mai bine. Capacitatea de a-ți transpune narațiunea din unghiul altcuiva de vedere este evident folositoare și un mijloc activ de influență.

Pasul 6. Găsește sinergii. Aici diverse sfere ale activității din domeniile sociale, profesionale și personale se întrepătrund. Capacitatea de a găsi soluții care să îmbine o activitate profesională cu una personală sau socială sunt aproape infinite – trebuie doar un dram de fantezie și capacitatea de a găsi un al treilea fel de a structura timpul.

Pasul 7. Menține-ți abilitățile ascuțite la maximum! Acțiunile speciale prin care poți să menții abilitățile de vârf sau gradul de sănătate prin exerciții țintite și atenție zilnică sau săptămânală. Stimularea capaacității de reînnoire și rejuvenare – găsirea unor soluții personalizate pentru acțiune indirectă, cu mare impact în eficiență și productivitate generală.

De ce ar trebui sa alegi acest curs?

Deoarece cu siguranță și tu îți dorești să fii mai eficient, să acoperi toate task-urile mult mai ușor și cu o altă abordare față de cum făceai până acum.

TRAINER

Președintele Asociației „Ține de Noi”, fost Director Executiv al Institutului de Studii Populare, Kokkalis Fellow la Harvard University – John F. Kennedy School of Government (2012), Consultant local pentru Banca Mondiala (2010), director de cabinet al Presedintelui Consililul Concurentei (2009), absolvent al cursului Financial Programming and Policies – Fondul Monetar International (2009), Consilier de Stat al Primului Ministru pe probleme economice (2005 si 2007-2009) si Presedinte AVAS (2006). Absolvent London School of Economics, Joint Vienna Institute si al Cursului Executive Harvard Kokkalis (Atena-2006). Autor a peste 400 de articole in domeniul economic si al politicilor publice – in Ziarul Financiar, Capital, Money Express, Evenimentul Zilei si Contributors.ro.

Număr de locuri disponibile: 20
Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe eMail office@tinedenoi.ro / Nr. Telefon: 0740 303 073

LA FINALUL CURSULUI SE ACORDA DIPLOMA DE PARTICIPARE

INSCRIERE

Completează acum formularul! Echipa noastră te va contacta pentru a pune la punct detaliile inscrierii și pentru a-ți oferi informații adiționale despre acest masterclass..

Modalitate de plată

Plățile se pot efectua:

– online, în contul RO25BRDE445SV72996034450, al Asociației “Ține de Noi”, în urma emiterii facturii de către noi

– sau prin depunere de numerar la orice sucursala BRD.

Plățile NU se pot efectua cash! NU putem primi cash în ziua cursului.

Pentru emiterea facturii vă rugăm să ne furnizați datele de facturare (în cazul facturării pe firmă) sau datele dvs (CNP), în cazul facturării pe persoană fizică, trasmițând un email pe adresa: office@tinedenoi.ro

INVESTITIA

se recuperează începând cu primele procese de lucru optimizate, în urma cursului.

Sunt incluse:

Accesul la curs si la exercitiile si dezbaterile din cadrul acestuia

Indrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului

Suportul de curs si materialele aferente, in format electronic

Diploma de participare eliberata de Asociația “Ține de Noi”

O sesiune de feedback prin email, optionala pentru fiecare cursant, in vederea aplicarii tehnicilor invatare la curs si rezolvarea problemelor intampinate pe parcurs

VREI SĂ VENIM ÎN ORGANIZAȚIA TA?

Cursul poate fi organizat în organizația ta și poate fi adaptat nevoilor organizației atunci când numărul de persoane este minim 10.

 

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa office@tinedenoi.ro sau sunați la telefon 0740 303 073