Cum să devii super-eficient în 7 etape – Curs online

Shape Image One
Events Details Image

This event has expired

 • 21 mai 2022 - 22 mai 2022
 • Curs online, pe platforma ZOOM
 • 12:30 - 18:00
 • 21 mai 2022 – 22 mai 2022
 • Curs online, pe platforma ZOOM
 • Sambata: 12:30 – 18:00
 • Duminica: 12:30 – 18:00
Distribuie

Cursul are în vedere restructurarea timpului personal printr-un proces structurat, ghidat.

Cartea 7 habits for highly effective people a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare cu toate derivatele ei, a pus bazele unui sistem de predare eficientă. Eficiența, așa cum este înțeleasă în acest curs se referă la eficiența relațiilor personale și eficiența realizării obiectivelor într-un sens mai larg.

Unii oameni caută toată viața eficiența în tot ce fac, fără a o găsi. Există însă cursuri cum este cel de față, care îți pot oferi o experiență concentrată, o esență tare.

De-a lungul timpului am văzut oameni foarte motivați, care munceau teribil de mult, dar nu se apropiau de dorințele lor și de țelul lor în viață. De asemenea, am văzut și oameni care reușesc dintr-o propoziție să știe foarte clar diferența între important și urgent, diferența între ceva durabil și alte lucruri care pot fi măturate la prima ploaie.

Am căutat eu însumi în sute de ore frustrante, în zeci de cărți, care sunt modalitățile de a duce eficiența la maxim. Cu alte cuvinte, am căutat cum poți stoarce ultimul grăunte de esență din ceea ce s-ar putea numi tubul de pastă de dinți numit viață.

Acum, sunt motivat să arăt și altora cum se face. Vorba proverbului englezesc, poți duce pe cineva către apă, dar nu îl poți face să bea. Am văzut oameni care m-au întrebat despre modul în care îmi fac programul săptămânal, care este modalitatea în care aleg ce să nu fac. Alții au vrut să știe cum conexez diverse rețele. Toate răspunsurile le-am concentrat în acest curs, în două jumătăți de zile.

Vei putea să îți structurezi gândurile, vei ști să îți spargi în etape visele cele mai îndăznețe, te vei putea ancora într-o realitate unde viitorul pe care îl desenezi cu tușe precise devine singura ancoră în vremuri foarte tulburi. Dincolo de toate, vei avea clar în minte ce vrei și ce nu vrei să faci, îți vei acorda acel spațiu mental de a te pregăti pentru reușită.

Pragmatic, vei învăța cum să organizezi săptămâna pentru a-ți dubla productivitatea, concentrându-te pe lucurile importante. Vei învăța ce înseamnă să te concentrezi pe ce se poate face pozitiv într-o situație, în orice situație. Vei învăța cum anume ceva imposibil poate fi spart în 10 pași ambițioși, dar posibili. Vei învăța și cum anume să te antrenezi mereu pentru succes, chiar pornind de la foarte puțin.

Vii două zile la acest curs și vei avea garantat rezultate din săptămâna imediat următoare. Nu pleci cu gândurile altora, cu niște șabloane sau platitudini, efectiv lucrezi (serios!) la scopul vieții tale, la modalitatea prin care ceva ce ai visat mereu se poate întâmpla în câteva luni cu muncă serioasă. Nu sunt miracole, însă, nu e locul să le cauți. Dar au fost modificări radicale pentru cei care au urmărit metoda aceasta. Evident, folosindu-și abilitatea proprie de a se reinventa.

Sunt motivat ca după 20 de ani de citit și aplicat principiile din această excepțională carte, Eficiența în 7 Trepte, după ani și ani în care am avut discuții cu cei mentorați, cu prieteni sau pur și simplu tineri voluntari din ONG-ul meu despre aceste principii, să le pot oferi tuturor celor care doresc să se aplece asupra lor. Pentru că realmente, a le urmări conduce la EFICIENȚĂ.

TARGET GROUP

Cursul este potrivit deopotrivă pentru începători și avansați, pentru cei care au reflectat la obiectivele personale și profesionale de-alungul vieții și pentru cei care poate au reflectat mai puțin.

Programul de training propus se adresează tuturor oamenilor ce doresc să-și sporească eficiența printr-o metodă inovatoare.

Cursul își propune să parcurgă cele 7 etape ale dobândirii unei eficiențe superioare, așa cum sunt ele descrise în carte.

AGENDA CURS

Pasul 1. Fii proactiv – proactivitatea este explicată în detaliu ca metodă de abordare generală a priorităților și ca modalitate de abordare a proiectelor atât din zona personală, cât și din zona profesională.

Pasul 2. Pornește cu finalul în minte și se ocupă de țintirea foarte clară și definirea foarte precisă a unor obiective de viață în cele 4 zone de acțiune ale unui om: personală, socială, profesională și spirituală. Fiecare dintre aceste 4 zone are obiective foarte precise și măsurabile, definite în funcție de dorințele și țintele fiecărei persoane. Alcătuirea și scrierea riguroasă a unei constituții personale reprezintă unul dintre cei mai importanți pași spre eficiență.

Pasul 3. Implementare sau dă prioritate priorităților. Participanții vor avea o ustensilă unică de impărțire a timpului în mod eficient – un adevărat calendar pentru succes, săptămână de săptămână. Vom analiza unde sunt cu adevărat activitățile aducătoare de satisfacții și de succes. Vom analiza de asemenea care sunt vampirii de timp, activitățile care ne consumă resursele de timp, emoționale și  pe care trebuie să le ținem la distanță de programul nostru zilnic

Pasul 4. Gandește câștig – câștig.  Capacitatea de a gândi lateral, soluții care ar putea fi benefice pentru ambele parți se va dezvolta în cadrul acestui modul. O capacitate activă de a găsi soluții, de a crea oportunități atunci când alții văd limitări.

Pasul 5. Încearcă să înțelegi prima dată, nu să fi înțeles. Capacitatea de înțelegere empatică este o capaciatate specială care merită înțeleasă mai bine. Capacitatea de a-ți transpune narațiunea din unghiul altcuiva de vedere este evident folositoare și un mijloc activ de influență.

Pasul 6. Găsește sinergii. Aici diverse sfere ale activității din domeniile sociale, profesionale și personale se întrepătrund. Capacitatea de a găsi soluții care să îmbine o activitate profesională cu una personală sau socială sunt aproape infinite – trebuie doar un dram de fantezie și capacitatea de a găsi un al treilea fel de a structura timpul.

Pasul 7. Menține-ți abilitățile ascuțite la maximum! Acțiunile speciale prin care poți să menții abilitățile de vârf sau gradul de sănătate prin exerciții țintite și atenție zilnică sau săptămânală. Stimularea capaacității de reînnoire și rejuvenare – găsirea unor soluții personalizate pentru acțiune indirectă, cu mare impact în eficiență și productivitate generală.

De ce ar trebui sa alegi acest curs?

Deoarece cu siguranță și tu îți dorești să fii mai eficient, să acoperi toate task-urile mult mai ușor și cu o altă abordare față de cum făceai până acum.

TRAINER

Președintele Asociației „Ține de Noi”, Master în Public Policy la Harvard Kennedy School (2018), Kokkalis Fellow la Harvard University – John F. Kennedy School of Government (2012), Consultant local pentru Banca Mondiala (2010), director de cabinet al Presedintelui Consililul Concurentei (2009), absolvent al cursului Financial Programming and Policies – Fondul Monetar International (2009), Consilier de Stat al Primului Ministru pe probleme economice (2005 si 2007-2009) si Presedinte AVAS (2006). Absolvent London School of Economics, Joint Vienna Institute si al Cursului Executive Harvard Kokkalis (Atena-2006). Autor a peste 400 de articole in domeniul economic si al politicilor publice – in Ziarul Financiar, Capital, Money Express, Evenimentul Zilei si Contributors.ro.

Sunt incluse:

 • Accesul la curs si la exercitiile si dezbaterile din cadrul acestuia

 • Indrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului

 • Suportul de curs si materialele aferente, in format electronic

 • Diploma de participare eliberata de Asociația “Ține de Noi”

 • O sesiune de feedback prin email, optionala pentru fiecare cursant, in vederea aplicarii tehnicilor invatare la curs si rezolvarea problemelor intampinate pe parcurs

VREI SĂ VENIM ÎN ORGANIZAȚIA TA?

Cursul poate fi organizat în organizația ta și poate fi adaptat nevoilor organizației atunci când numărul de persoane este minim 10.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa office@tinedenoi.ro sau sunați la telefon 0740 303 073

 • Pret: 170.00 lei
 • Locuri disponibile: 40
 • Locuri ocupate: 1

Acest curs s-a incheiat

Plățile se pot efectua

 • online, în contul RO25BRDE445SV72996034450, al Asociației “Ține de Noi”, în urma emiterii facturii de către noi
 • sau prin depunere de numerar la orice sucursala BRD.

IMPORTANT! Va rugam sa achitati doar dupa ce ati creat un cont de utilizator si ati efectuat inscrierea prin intermediul formularului de inscriere

Plățile NU se pot efectua cash! NU putem primi cash în ziua cursului.

Pentru emiterea facturii vă rugăm să ne furnizați datele de facturare (în cazul facturării pe firmă) sau datele dvs (CNP și adresă), în cazul facturării pe persoană fizică, trasmițând un email pe adresa: office@tinedenoi.ro, în care specificați în cadrul cărui curs doriți să vă înscrieți.