Social Media – Curs Online

Shape Image One
Events Details Image

This event has expired

 • 1 noiembrie 2022
 • Curs online, pe platforma ZOOM
 • 09:00 - 17:00
 • 1 noiembrie 2022
 • Curs online, pe platforma ZOOM
 • 09:00 – 16:30
Distribuie

Vrei ca afacerea sau proiectele tale să capete anvergura la care acum doar visezi? Vrei să dezvolți strategii de social media care produc rezultate?

Acest curs practic îți arată tot ce trebuie să faci pentru a produce rezultate concrete. Audiența ta este chiar acum pe Facebook și Instagram și caută afacerea sau proiectele tale!

Cursul este realizat în parteneriat de către emedialab Training Academy și Asociația “Ține de Noi”

Cursul acoperă tot ce trebuie să știi despre Social Media:

Cont personal versus pagină de brand – recomandări, contra-recomandări, plusuri, minusuri
Cum se creează o pagină de brand – setări, trucuri
Tipurile de conținut potrivite pentru fiecare rețea socială, tonul vocii, best timing, frecvență, programare, targetare. Pe scurt: Infotainment (informații oferite într-o formă interactivă, de entertainment)
Construirea comunității: angajarea în discuție cu clienții / urmăritorii paginii, cum se folosesc grupurile de Facebook, evenimente, cum se atrag de partea cauzei (afacerii) noastre influencerii, evangeliștii
Despre Facebook / Instagram Ads: tipuri de campanii de Facebook și Insta, costuri, demonstrații de activare a campaniilor
Scurtă trecere în revistă a altor rețele sociale: Youtube, Twitter, Pinterest, LinkedIN
Discuții aplicate pe paginile de Facebook ale participanților din sală: evaluarea paginii, discuție pe marginea conținutului, a interactivității și a tipurilor de promovare folosite
Te înscrii
Optimizezi procesul de lucru
Observi rezultatele

Un workshop intensiv, de 7 ore, în care vei afla care sunt elementele unei promovări corecte şi cum să îți îmbunătățești prezenţa pe canalele de social media folosind cele mai noi strategii

Beneficiile acestui curs de Social Media

Prezentare generală

Dacă nu ești prezent în mediul online, afacerea ta/proiectele tale nu există pentru cei cu care îți dorești să lucrezi, deci nu numai pentru eventualii parteneri, ci nici pentru potențialii clienți!
Dacă nu controlezi informațiile existente despre tine și afacerea ta în mediul online, este foarte posibil ca aceasta să fie controlată de alții și nu neapărat în beneficiul tău.
În ultimii ani, Social Media a transformat radical modalitatea de relaționare cu clienții și s-a dezvoltat continuu, devenind principalul canal de comunicare online. Acesta este și motivul pentru care rețelele sociale sunt, pentru cele mai multe dintre companii, parte integrantă a strategiei de marketing online.
Cu siguranță ai observat toate acestea și ai încercat să utilizezi Social Media pentru a îți dezvolta afacerea, dar te-ai întrebat de fiecare dată:

Care este momentul cel mai potrivit pentru a posta pe rețelele sociale?
De câte ori pe zi este bine să postez?
Cum și când se folosesc hashtagurile?
Oare este bine să folosesc imagini în postări?
Cum să pun în valoare link-urile către site sau blog?
La cursul de inițiere în Social Media vei primi răspunsurile la aceste întrebări, dar și la multe altele; acesta îți oferă informațiile necesare pentru crearea și implementarea de strategii de marketing digital de succes pe cele mai cunoscute platforme, indiferent de specificul afacerii tale. Poți porni propriile campanii de marketing online care să îți promoveze afacerea și să se transforme în beneficii reale (clienți, contracte, bani).
Social Media Business Essentials este un curs intensiv, 100% practic, bazat pe aplicații care să îți dezvolte abilitățile de utilizare a rețelelor sociale într-un mod cât mai eficient și profitabil. 

Trăim într-o societate dinamică, în care mediul online a devenit extrem de complex și important, iar informațiile online despre tine și afacerea ta te definesc.
Poți ignora tot ceea ce înseamnă online, însă vei ajunge în situația în care pierzi bani doar pentru că informațiile vehiculate despre tine nu sunt cele corecte. Mai mult decât atât, știm cu toții ce înseamnă să te lupți cu o eventuală imagine negativă.

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

Probabil crezi că nu vei pierde nimic important. Și asta doar pentru că nu cunoști puterile reale ale rețelelor de socializare.

Cui se adresează acest curs Social Media?

Agenda cursului

Getting started pe Facebook și Instagram – noțiuni introductive
Cum se creează o pagină de brand pe Facebook – setări, trucuri, DOs & DON’Ts
Cum se creează un cont pe Instagram
Tipurile de conținut potrivite pentru fiecare rețea socială, tonul vocii, best timing, frecvență, programare, targetare
Ce sunt hashtag-urile și cum se folosesc correct
Construirea comunității: angajarea în discuție cu clienții / urmăritorii paginii, cum se folosesc grupurile de Facebook, evenimente, cum se atrag de partea cauzei (afacerii) noastre influencerii, evangeliștii
Recapitulare: ce este și ce nu este Social Media
Despre Facebook Ads și Instagram Ads
Tipuri de campanii de Facebook și Insta, costuri
Demonstrație de activare live a unor campanii de trafic, engagement, event etc.
Scurtă trecere în revistă a altor rețele sociale: YouTube, Twitter, Pinterest, LinkedIN
Discuții aplicate pe paginile de Facebook ale participanților din sală: evaluarea paginii, discuție pe marginea conținutului, a interactivității și a tipurilor de promovare folosite  

Sunt incluse:

Investiția se recupereaza odata cu primele procese de lucru optimizate in urma cursului.

* Pentru participare este necesar sa aveti un laptop

VREI SĂ VENIM ÎN COMPANIA TA?

Cursul de Social Media sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 10.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa office@emedialab.ro sau sunați la telefon 0740 303 073 

TRAINERI

Razvan Orasanu

Președintele Asociației „Ține de Noi”, Master în Public Policy la Harvard Kennedy School (2018), Kokkalis Fellow la Harvard University – John F. Kennedy School of Government (2012), Consultant local pentru Banca Mondiala (2010), director de cabinet al Presedintelui Consililul Concurentei (2009), absolvent al cursului Financial Programming and Policies – Fondul Monetar International (2009), Consilier de Stat al Primului Ministru pe probleme economice (2005 si 2007-2009) si Presedinte AVAS (2006). Absolvent London School of Economics, Joint Vienna Institute si al Cursului Executive Harvard Kokkalis (Atena-2006). Autor a peste 400 de articole in domeniul economic si al politicilor publice – in Ziarul Financiar, Capital, Money Express, Evenimentul Zilei si Contributors.ro

 • Pret: 550.00 lei
 • Locuri disponibile: 100
 • Locuri ocupate: 0

Acest curs s-a incheiat

Plățile se pot efectua

 • online, în contul RO25BRDE445SV72996034450, al Asociației “Ține de Noi”, în urma emiterii facturii de către noi
 • sau prin depunere de numerar la orice sucursala BRD.

IMPORTANT! Va rugam sa achitati doar dupa ce ati creat un cont de utilizator si ati efectuat inscrierea prin intermediul formularului de inscriere

Plățile NU se pot efectua cash! NU putem primi cash în ziua cursului.

Pentru emiterea facturii vă rugăm să ne furnizați datele de facturare (în cazul facturării pe firmă) sau datele dvs (CNP și adresă), în cazul facturării pe persoană fizică, trasmițând un email pe adresa: office@tinedenoi.ro, în care specificați în cadrul cărui curs doriți să vă înscrieți.