Colaboratori

Contribuie

Despre noi

Despre Asociația “Ține de Noi”

Democratie. Libertate. Egalitate.

Asociația “Ține de Noi” este o organizație care își propune să creeze comunități active în domeniul politicilor publice economice, educaționale și în domeniul energiei și constituirea unui spațiu de dezbatere în societate legat de problemele guvernării României. Constituirea unui centru de training bazat pe profesionalism, cu traineri profesioniști, tematici inedite, de o largă varietate este cu siguranță de foarte mare interes pentru societatea românească.

Obiectivul principal este de a crea în jurul acestei organizații un adevarat laborator de idei orientate spre societate și un nucleu pentru politici publice viitoare. Promovăm valorile democratice și euro – atlantice ca o șansă pentru modernizarea României.

About Us
shape image
shape image
shape image
shape image

Misiune Asociației “Ține de Noi”

Asociaţia “Tine de Noi” împărtăşeşte şi promovează valorile
şi principiile populare precum Libertatea, Egalitatea,
Demnitatea persoanei umane, Solidaritatea,
Responsabilitatea, Subsidiaritatea, subsumate binelui comun
şi, ca o consecinţă a tuturor acestora, Democraţia.

Obiectivele Asociației “Ține de Noi”

Conducerea Asociației “Ține de Noi”

Răzvan Orășanu

Presedinte
Răzvan Orășanu este fost Director Executiv al Institutului de Studii Populare (2014 – 2016), Kokkalis Fellow la Harvard University – John F. Kennedy School of Government (2012), Consultant local pentru Banca Mondiala (2010), Director de cabinet al Presedintelui Consililul Concurentei (2009), absolvent al cursului Financial Programming and Policies – Fondul Monetar International (2009), Consilier de Stat al Primului Ministru pe probleme economice (2005 si 2007-2009) si Presedinte AVAS (2006). Absolvent London School of Economics, Joint Vienna Institute si al Cursului Executive Harvard Kokkalis (Atena-2006) si masterand al Harvard. Autor a peste 400 de articole in domeniul economic si al politicilor publice – in Romania Libera, Ziarul Financiar, Capital, Money Express, Evenimentul Zilei, Contributors.ro, Republica.ro
Education for everyone

Affordable Online Courses and Learning Opportunities

Finding your own space and utilize better learning options can result in faster than the traditional ways. Enjoy the beauty of eLearning!

Learn the Latest Top Skills

Learning top skills can bring an extra-ordinary outcome in a career.

Start Now!

Learn in Your Own Pace

Everyone prefers to enjoy learning at their own pace & that gives a great result.

Start Now!

Learn From Industry Experts

Experienced teachers can assist in learning faster with their best approaches!

Start Now!

Enjoy Learning From Anywhere

We are delighted to give you options to enjoy learning from anywhere in the world.

Start Now!
Instructor

eCademy Instructors

Meet our expert instructors for the courses we are offering! You will enjoy the best experience with the individual's lessons!

Alatura-te echipei de traineri Tine de noi

Vrei sa fii trainer?

La Tine de Noi, suntem mereu în căutare de profesioniști, entuziaști din domeniu, dornici să împărtășească din know-how-ul și experiența lor mai departe.

Incepe acum
Shape Image
Shape Image
Shape Image