Colaboratori

Contribuie

Internship

Oportunitati de internship

Esti in cautarea unui internship? Ti-ar placea experimentezi domeniul fundraisingului si comunicarii in cadrul unei organizatii nonprofit cu traditie? Alatura-te echipei noastre!

Asociația “Ține de Noi” este în căutare permanentă de stagiari (poziții neremunerate de internship) pentru cei care doresc o carieră în administrația publică, în policy making, organizații non-guvernamentale, consultanță etc.

Stagiarii se vor putea implica în toate proiectele existente ale asociației, iar munca poate fi adaptată într-o oarecare măsură aptitudinilor pe care stagiarul dorește să și le dezvolte. De asemenea, stagiarii vor putea participa gratuit la toate trainingurile asociației și vor avea prioritate la înscriere.

About Us
shape image
shape image
shape image
shape image

1 Stagiar în domeniul politicilor publice în educație – 1 post

Responsabilități:
*vei ajuta la conceperea programelor dedicate subiectului Educației cu toate noutățile aferente acestui domeniu
*vei propune teme de interes care se pot concretiza ulterior prin politici publice
*vei ajuta la scrierea unor articole in domeniul educatiei precum si la realizarea unui studiu de caz legat de un proiect educational reusit din jud. Cluj (Transylvannia College)
*vei ajuta la conceperea Conferinței Naționale pe Educație ce va avea loc în anul 2021
*vei contacta în numele asociației organizații europene preocupate de domeniu Educatiei
*vei redacta scrisori de invitație pentru înalți oficiali ai Uniunii Europene
*vei propune un concept pentru această conferință

2 Fundraiser și responsabil dezvoltare – 1 post

Responsabilități:
Va avea responsabilități comune în ceea ce privește managementul bugetelor proiectelor asociației – de la întocmirea de proiecte de buget la implementare și raportări de final.
Postul implică responsabilități în identificarea posibilelor surse de finanțare pentru asociatie și, ulterior, asistență în demersurile de asigurare a finanțării pentru proiecte individuale.

* Monitorizare & Evaluare
* Responsabilitate Sociala Corporatista – Manager Relatia cu Agentii Economici
* Fundraising – Manager Cereri de Finantare (solicitari de fonduri nivel mediu si mare)
* Fundraising – Manager Relatia cu Comunitatile Locale (sponsorizari si donatii)
* Coordonator Echipa Obtinere Fonduri
* Creare si Mentinere Baza de date Donori
* Evaluare Propuneri de Finantare

Candidatul acceptat va identifica posibili noi parteneri pentru proiectele asociației, va urmari in permanenta liniile de finantare deschise, va urmari ce linii de finantare deschid principalele fundatii care ofera grant-uri, va elabora proiecte asistat de staff-ul asociației, ce ulterior vor fi depuse spre finantare.

3 Ofițer de evenimente – 2 posturi

Responsabilități:
Îndeplinirea unor sarcini administrative în legătură cu evenimentele organizate de catre asociatie.
Va elabora concepte pentru evenimentele următoare ale instituției, va efectua toate demersurile necesare logistice aferente organizării unui eveniment: planificarea bugetului pe categorii de cheltuieli, întocmirea tuturor documentelor și rapoartelor necesare pentru decont, va realiza planificarea următoarelor evenimente și documente de contabilitate primară.

Profilul candidatului:
Excelente abilități de comunicare, disponibil în fiecare săptămână, capacitatea de a respecta termene stricte de predare, atitudine profesională la telefon.

4 Relații instituționale – 2 posturi

Acest post presupune identificarea posibilelor organizații cu care asociatia ar putea dezvolta parteneriate, atât pe plan național, cât și internațional, contactarea acestora și prezentarea activităților asociatiei, construirea de baze de date și menținerea unui dialog permanent cu aceste instituții.

Responsabilități:
Gestionarea relațiilor externe ale asociatiei și în special cu fundațiile și asociațiile similare din Europa. Persoana respectivă va menține corespondența cu toate aceste fundații. Inițial, poziția va implica lucrul la demararea unor programe comune cu astfel de fundații, inclusiv cu International Republican Institute, dar și cu organizațiile din rețeaua fundațiilor PPE.

Profilul candidatului:
Student la Științe Politice/Relații internaționale/ASE, excelentă cunoaștere a limbii engleze (scris și vorbit), foarte bune aptitudini de comunicare. Este necesar ca persoana respectivă să dețină un laptop personal și să fie dispusă să îl utilizeze pentru sarcini de serviciu. De asemenea, persoana respectivă trebuie să se poată documenta pe cont propriu pe internet (și în special pe site-urile fundațiilor partenere).

5 Social media intern – 1 post

Cunoștințe:
Abilitati de content development pentru social media (Facebook, LinkedIn, Twitter, s.a.), cunostinte de design graphic (Photoshop, CorelDraw, Illustrator s.a.), cunostinte de baza de online advertising, cunostinte de copywriting.

Studii in domeniile:
Relatii Publice, Comunicatii, Jurnalism, Marketing

6 Stagiar în domeniul politicilor energetice

Responsabilități:
*vei ajuta la conceperea programelor dedicate subiectului Energie
*vei fi la curent în permanență cu toate noutățile aferente acestui domeniu
*vei propune teme de interes care se pot concretiza ulterior prin politici publice
*vei ajuta la scrierea unor propuneri in domeniul energiei precum si la realizarea unui studiu
*vei ajuta la conceperea Conferinței Naționale în domeniul Energiei ce va avea loc în anul 2021, vei contacta în numele asociației organizații europene preocupate de acest domeniu, vei redacta scrisori de invitație pentru înalți oficiali ai Uniunii Europene, vei propune un concept pentru această conferință
*vei ajuta la scrierea unei propuneri alternative pentru Strategia Națională în Domeniul Energetic